Over Topstra

De stevige en mensgerichte manager achter Topstra is Dick van den Top. Dick kan terugvallen op 25 jaar managementervaring op het gebied van controlling, P&O, bedrijfsvoering en administratie.

De werkomgeving waarbinnen Topstra opereert is heel divers, u kunt Topstra inzetten voor interim-management:

  • in het bedrijfsleven (MKB en grootbedrijf)
  • bij non-profitinstellingen
  • bij de overheid

Focus

De benadering van Topstra is direct, zowel in handelen als in oplossen. De focus ligt daarbij op het eindresultaat. Dick van den Top kan daarnaast goed luisteren en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Bij zijn collega's en zakelijke relaties staat hij bekend als toegankelijk, goedgehumeurd en eerlijk.

Samenwerking

Topstra maakt deel van uit van het ActaVite Netwerk, dat bestaat uit gecertificeerde en geregistreerde zelfstandig werkende bedrijfs- en verzekeringsartsen, verpleegkundigen en specialisten. Zij kunnen u ondersteunen bij problemen inzake arbo en verzuim in de ruimste zin van het woord. ActaVite betekent snel handelen; korte lijnen tussen specialisten en opdrachtgevers én de specialisten onderling.

Kennismaking

Een kennismaking is essentieel bij Topstra. Vooral in het geval van interim-management is het belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan. Bij het nemen van beslissingen is het belangrijk dat Topstra zich gesteund voelt door de directie.

Topstra komt graag naar u toe om te praten over uw reorganisatie, behoefte aan structuur of het herschrijven van uw processen. Neem contact met ons op!